Wednesday, 1 May 2013

Segalanya telah berakhir-part 2

Assalamualaikum

Masih lagi terasa nikmatnya menikmati cuti di rumah bersama family tercinta, hehe. Mula2 memang best lah kann, dah lama tak rasa cuti panjang. Cuba cuti lama2 lepas tue tak dak benda apa nak buat, hoi mesti bosaan punya. Tapi dont worry be happy segalanya telah diatur supaya cuti kali ini tak ada lahh bosan sangat,huhu. Kaut sebanyak mungkin movie2 dan drama2 daripada my friends buat bekalan menghadapi cuti panjang nie, aahaks ! Baik punya plan kau fariha

Tetiba rasa rindu kat kmk, seribu satu kenangan telah terukir di sana. Telah mengajar banyak erti kehidupan sebenar dalam menghadapi segala cabaran yang akan mendatang, cewwahh ayat !


Let's pictures talking to you







graduation day !



















Rinduuuuuuuuuuu matriks