Saturday, 1 December 2012

First Week


Hi ! Assalamualaikum

Beberapa hari yang lepas dah cerita pasal my first day in semester 2 kan. Dah seminggu jugak lar melayari kehidupan dalam sem ni. First day itu hari tak dak assignment langsung, seronok giler tapi sekarang assignment bertimbun- timbun. Ohhh tidakk. Tapi kebanyakannya lambat lagi nak kena hantar.hehe, Tapi lebih baik dan afdal buat siap siap kan. Dan sesungguhnya kepala ni mula pressure with a lot of things need to do.

Macam yang dijangka sem kali ni lebih mencabar. Lebih mencabar daripada nak daki gunung everest.haha. Kalau kimia, topik for this sem dua kali ganda berbanding dengan sem lepas. Sem lepas tue pun nak dekat exam baru habis belajar. Dah nampak kuliah tambahan yang akan dibuat oleh Miss Maira, my lecturer. Kalau macam bio pulak, banyak giler process yang perlu faham dan hafal. Semm satu yang sikit tue pun dah pening. But I will try my best !

Kali ni I got many lecturer laki. Dulu kuliah math jaa lecturer laki, hat lain semua pompuan.
Kali ni semua masuk kelas macam serius jaa,ada lar gelak sikit2. Cuma kalau time kelas dinamika jaa rasa enjoy giler, lecturer tue pun suka buat lawak. Memang suka kalau lawak2 ni,hehe. Sem lepas time koko yang boleh nak enjoy. Amik bola ngan kayu golf, terus pukul. Wahh melepas lar segala tension yang ada. I miss the moment.

Okayy, sebenarnya tengah research sumting kat tenet ni haa,alang2 tue terrajin pulak nak buat entry baru. Result sem satu pun dah nak keluar, cuak cuak cuak. Dah cuba buat yang terbaik, apa-apa pun resultnya nanti kita redha jaa kan. Allah knows better than you.