Sunday, 25 November 2012

First Day-Sem2

Assalamualaikum

Hari pertama semester 2 sangat best ! Jumpa kawan baru, lecturer baru, buku baru, dan paling penting sekali ilmu yang baru. Lecturer2 sem2 sangat best. Thank you En. Aswari atas nasihat-nasihat yang diberikan, like motivation talk. Hari ni assignment tak dak, macam boleh relaks sikit lar. Hari ni lebih kepada sesi bersuai kenal.

Classmates pun ramai lagi tak kenal. Boleh cam muka jaa lar, tanya nama memang tak ingat lar.
haha, maaf tak sempat lagi nak ingat nama anda semua. hehe. Ada sedikit kejutan semester 2 nih. Guess what ? My classmate semuanya perempuan, only girls ! seronok sebab boleh lar kalau nak buat gila2 ka, riuh2 sikit. haha. Sama jugak kalau lelaki, semua classmate depa lelaki jugak lar.

Nampak dak advantage kat situ ? So sapa2 yang tak pernah merasa duk sekolah convent ka, tak pernah merasa duk kat mckk ka, ni lar peluang nak merasai. heheh. I think only matrik kedah yang buat macam tue. Matrik lain rasanya tak buat.

I hope semuanya akan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segalanya oleh Allah. Mudah-mudahan senang faham apa yang lecturer ajar.ameen !